X
středa 1. 12.
ZRUŠENO - ILLUMINATI.CA & JANA URIEL KRATOCHVILOVA
19:30, Velký sál
dočasně mimo provoz

info

VÁŽENÍ DIVÁCI, Z DŮVODU AKTUÁLNÍCH RESTRIKCÍ VLÁDY JSME NUCENI KONCERT ZRUŠIT. VSTUPNÉ VÁM BUDE VRÁCENO V NEJBLIŽŠÍCH DNECH.

Illuminati.ca

Quantum Rebel Rock – skupina nové rockové doby. Vévodí jí legendární bubeník Jirka George Hrubeš a nekompromisní zpěvačka Jana Uriel Kratochvílová. Toto naprosto grandiozní Alchemické propojení přináší hudební rockové zázraky, nabité super energií, mega dynamickými vibracemi, mistrovskou hudební mozaikou, kde se střídají nové úderné rockové skvosty z nových CD posledních let, jako jsou TRINITY, RUBY ROSE MAYHEM a zbrusu nové album ANARCHY& ECSTASY 2021, které se bude křtít přímo na koncertě 1.12 !

Vše ozdobené drahokamy hitů, jako např. “Kapradina”, „Copánky“ či “Publikum”, všem u nás moc dobře známé! Nenapodobitelná Rocková Show Illuminati.ca je vždy korunovaná naprosto fenomenální image a kostýmy Uriel s vokální expresí nejunikátnější zpěvačky doby. Součástí je i taneční expresivní seskupení Meta Dance. Koncert skupiny Illuminati.ca je absolutní hudební zážitek, na který se nikdy nezapomíná!

Jak tvrdí např. Michael Kocáb, z kapely Pražský Výběr: ”Vždycky když tuhle kapelu Illuminati.ca slyším, tak mě to neustále utvrzuje v tom, že je to naprosto fantastická kapela! To tady nemáme! To je unikátní zjev!”

Jana Uriel Kratochvílová – vocal

Jiří George Hrubeš – drums

Jan Poky Pokorný – bass guitar

Zoty – guitar

SPOQ – sound alchemy


X