neděle 28. 11.
PŘESUNUTO - ELDERBROOK /UK
19:00, Velký sál
dočasně mimo provoz

info

PŘESUNUTO NA 1.5.2022 DO MEET FACTORY

Mrzí nás to, ale i na Elderbrookův koncert si budeme muset ještě počkat – pořádat celoevropská turné je pořád příliš obtížné, a proto se Elderbrooka dočkáme v Praze až 1. května 2022.

Ještě jednou se mění i místo konání, koncert se vrací zpátky do MeetFactory, ze které byl později přesunut do Paláce Akropolis kvůli obsazenosti klubu v podzimním termínu.

Všechny zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti, pokud by vám nový termín nevyhovoval, obraťte se do 1. prosince 2021 na svého prodejce. Děkujeme vám za pochopení a trpělivost, těšíme se na viděnou na koncertě.

Elderbrookova spolupráce s producentským duem CamelPhat na singlu Cola z roku 2017 ho z undergroundu vystřelila do hitparád mainstreamových playlistů po celém světě. Sladkou tečkou za úspěchem, jenž předčil všechna očekávání, byla nominace na cenu Grammy. Neobyčejný performer, multiinstrumentalista a zpěvák se proslavil díky svým citlivým tanečním bangerům, ve kterých se věnuje třeba psychickému zdraví i otázkám identity. Kromě společných singlů s producenty první třídy (Diplo, Rudimental) má Elderbrook na svém kontě i dva vyprodané pražské koncerty anebo turné s Bonobem či Jungle.


 
Doporučujeme