pátek 8. 12.
BANG! DJs Michael Viktořík (J.A.R.), ILL Pepson, Kolack
22:00, Jazz bar
dočasně mimo provoz

info
funk & rap vstup: 70CZK

Poslední BANG! letošního roku přizval hned 3 velké hosty.: 1. Americký Hip Hopový umělec Afu-Ra je MC z Brooklynu, který miluje stage a jeho hudba je jeho vášní. Jeho sebevyjádření zkrz hudbu si můžete vychutnat v pěti úspěšných hudebních albech. Jeho tour po světě a vystoupení oslňující davy zábavnou energií mu dopomáhá vyvíjet a udržovat fanouškovskou základnu na současné scéně. Afu-Ra je členem Gangstarr Foundation a spolupracoval na několika hitovkách s legendou jménem DJ Premier a mnoha dalšími vynikajícími producenty a umělci. Začátek jeho kariéry rozzářil hvězdný výkon na prvních dvou albech Jeru the Damaja. Krátce po vydání jeho prvních uměleckých kousků, které se dnes již řadí mezi klasiku Hip Hopu, následoval soustavný vývoj a úctyhodný seznam pecek s takovými jmény, jako Big Daddy Kane, Dj Muggs, Cocoa Brovaz, Sean Price, PF Cuttin, Guru, RZA, Masta Killa, GZA, Teena Marie, Ky-Mani Marley, Sian Super Crew, DJ Tomeek, Royce Da 59, Gentleman, Les Nubians, Easy Moe Bee, The Beatminerz, Sadat X, Vinnie Paz ,True Master and mnoho dalších. Afu-Ra vystupoval ve více než 25 zemích a k dnešnímu dni prodal více než 350 000 alb.

2. Blue Robin (Live Band) je pražská hudební kapela. Blue Robin se ve své hudbě hrdě hlásí k hudebnímu odkazu devadesátých let, zejména ke stylům grunge a alternative rock. Blue Robin mají za sebou koncertování po pražských klubech, jejich živá produkce sází zejména na kvalitní texty a silné melodie.

3. Michael Viktořík (známý též pod pseudonymem Vrtulník Michael V.) (tato přezdívka odvozena od jeho obdivu k vrtulníkům) je český DJ a muzikant od roku 1989 působící ve skupině J.A.R. Před a krátce po revoluci působil mimo jiné v klubu „U Holubů“ na pražském Smíchově a ve slavné pražské diskotéce „Srdíčka“ u nádraží Praha-střed, dnes Masarykovo nádraží. Natočil a vydal tehdy několik rapových singlů. V roce 1999 složil rap a rapoval v písničce Leony Machálkové „Lásko má, já stůňu“. Začátkem 90. let 20. století jako DJ pražského (chodovského) Radia Golem 90,3 FM, kde měl hlavní vysílací čas – hitparádu posluchačů Golemiádu, hitparádu DJs Golemstar, ve středu hodinku rapu a v pátek hodinku techna (možná špatná posloupnost). Od února 1994 uváděl s kolegou Pavlem Řebíčkem hitparády vysílané v té době téměř celoplošně většími regionálními rádii: „Malibu Dance Chart Top 20“ (výroba na Radiu Golem, později Bonton), „Becherovka 15 Dance“ (výroba na Radiu Bonton, později Zlatá Praha) a „Paegas Twist Top 10“ (výroba na Radiu Zlatá Praha), kde na konci února 2002 přesně po 8 letech zanikla. Na Bontonu měl mimo jiné pořad s DJ Luďkem Formánkem „Díky Bohu je pátek“ a na Zlaté Praze „Horečka páteční noci“. Další radia, kde působil: Radio City, Radio DeeJay, krátce Expresradio a Radio Hey! Je zakládajícím členem skupiny J.A.R. (1989), se kterou vydal 6 LP. A samozřejmě je dopní členové BANG! crew DJs Cut Dem, ILL Pepson, Mr. Funky Machine, které doplní ještě hostující DJ Kolack a nakonec neočekávaný specialní host Boogie Soldier.

Divadelní bar: Michael Viktořík (J.A.R.) ILL Pepson Kolack

Malá scéna: Afu-Ra feat Cut Dem Blue Robin (live band) Mr. Funky Machine Boogie Soldier

start: 22:00 entry: 70 CZK – dívky/girls do půlnoci zdarma

support by Russian Standart


 
Doporučujeme