čtvrtek 26. 10.
STREET TEAM EXCLUSIVE DJ Cheef, MC Johnny Youngblood, vocals Henry D, Sonya Surprise, Kate Powers and live musicians David Svehlik (drums), Beau Pelletier (guitar)
22:00, Malá scéna
dočasně mimo provoz

info
hip hop, R'n'B a soul

Street Team Exclusive' je parta hudebníků milující kvalitní hip hop, R'n'B a soul, orientující se spíše na 'oldschool', ovšem kvalitní moderní hity neodmítá. Jednotliví členové tvoří vlastní hudbu či interpretují své pojetí známých hitů, každý se pak samostatně prezentuje na této celovečerní show probíhající vždy zásadně naživo. K jednotlivým členům:

Johnny Youngblood je MC, raper z Virginie, známý pro své surové a abstraktní texty vydávané přes Boom Bap Beats. Mezi jeho hlavní vlivy patří Busta Rhymes, Pharoah Monch a Aesop Rock. Právě teď pracuje na singlech k menším projektům, vydaná alba 'Sea Dream Moniker' a 'SDM II' jsou právě v prodeji na Band Camp.

HENRY D – zpěvák, raper, hudebník, skladatel, v České republice aktivní od roku 1996, vydal dvě sólová alba a šest alb s různými skupinami a projekty. V současné době píše skladby a hraje s pražskými PORTLESS, Takin Off a 'Dawg n Cheef'. Je zakládajícím členem první hiphopové skupiny s živými nástroji v České republice FORBIDDEN FRUIT.

Sonya Surprise – zpěvačka, hudební autorka, textařka, rodačka z Prahy, aktivně vydává od r.2000. Projekty NEO, ojedinělý taneční projekt Discotep, spolupracuje s pražskými Dafonic, DJ Enemy, v minulosti k vidění též jako doprovodná zpěvačka za gramci naživo improvizující do DJských setů (Béla Nemeshegyi, Double J, Cut Dem a mnoho dalších). Vydaná alba 'Neo Allboom' (projekt DJe Nea), 'T.E.P.', současná tvorba k poslechu na stránkách jejího Soundcloud. Za hlavní vlivy na její tvorbu považuje Aaliyah, Katy B, Alicia Keys, MNEK, Erykah Badu, Beyoncé.

David Svehlik aka PimpJuice, hráč na bicí/perkuse v mnoha kapelách a projektech jak v USA, tak v České republice, od rocku, funky, hip hopu až po folk. V současné době hraje na cajón v pražském duu 'Kate Powers a Dave' po pražských barech a klubech.

Kate Powers je americká zpěvačka a kytaristka, kterou obvykle potkáte při interpretaci stylů jako je rock a country v irských hospůdkách, ovšem i ona má svůj osobitý způsob prezentace R&B a moderních hitů.

Beau Pelletier je talentovaný kytarista z Chicaga.

DJ CHEEF – jedna ze zajímavých osobností pražské klubové hiphopové scény. Projekty Euforie, kapela Raprodukce s MC Rafanem, party akce po celé ČR s DJem BASSem, v současnosti práce na vlastních projektech a vystupování s Henrym D, na scéně od r.2004.


 
Doporučujeme