X
sobota 20. 6.
COCOTTE MINUTE LIVE & STREAM
20:00, Velký sál
dočasně mimo provoz

info

Nu-metaloví králové Cocotte Minute měli na konci dubna uzavírat „vzpomínkové“ turné oslavující 15 let od vydání přelomového debutu Czeko. Bohužel člověk míní, život mění. Díky koronaviru se tak nestalo.

Ale protože CM stále pamatují na své skalní fanouškovské jádro, přichystali si na konec června live & stream Czeko 15 let tour closing párty.

200 nejrychlejších fanoušků na místě a všichni ostatní společně během internetového streamu „ukončí“ již teď díky pandemii legendární turné.

„Když jsme na podzim 2019 vyrazili na Czeko 15 let tour ani ve snu nás nenapadlo, že ho budem muset pro velkej zájem protáhnout na půl roku. A už vůbec nás nenapadlo, že ho nakonec nedojedem kvůli světový pandemii. Kolem Czeka se vždycky děly kurva silný věci, ale že to bude až takovejdle masakr, to by prostě nikdo nikdy nevymyslel" komentuje aktuální situaci Zeller.

„Podle předprodejů víme, že více než dva tisíce našich fans už nestihly navštívit Czeko tour a tak jim chceme aspoň takhle trochu poděkovat za to, že je máme“ dodává ještě Zeller.

V rámci ojedinělého streamu, který proběhne v sobotu 20.6.2020 od 20 hodin z Paláce Akropolis, se můžou nejen příznivci těšit na kompletní playlist ze zrušeného turné.

Součástí koncertního streamu je i možnost podpořit skupinu skrz Donio.cz. Získané finanční prostředky skupina využije na podzim na natočení dalšího video klipu jako poděkování všem fanouškům za podporu během koronavirové hudební krize.


X